دوشنبه _ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 21 شوال 1445 Monday, 29 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 9672 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 7 تعداد دیدگاهها : 223×
  • اوقات شرعی

  • طرز تهیه خورشت فسنجان؛ غذای محبوب ایرانی

    شناسه : 5760 23 دی 1395 - 13:11 ارسال توسط :

       خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ   مواد لازم  گردو چرخ شده :                              ۳۰۰ گرم گوشت قرمز یا گوشت مرغ:                  ۴۰۰ گرم رب انار:                     […]

    طرز تهیه خورشت فسنجان؛ غذای محبوب ایرانی
    پ
    پ

     

     خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ

     

    مواد لازم 

    گردو چرخ شده :                              ۳۰۰ گرم

    گوشت قرمز یا گوشت مرغ:                  ۴۰۰ گرم

    رب انار:                                       ۵ قاشق غذا خوری

    شکر :                               ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری

    پیاز خرد شده :                               ۱ عدد متوسط

    نمک و ادویه :                                به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و بعد از اینکه پیاز خوب سبک و سرخ شد گردو های آسیاب شده را اضافه می کنیم. بعد از تفت گردو نمک و ادویه را می افزاییم و بعد درون مواد آب ریخته و اجازه می دهیم تا شروع به پخت کند.

    برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت را داخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به خورشت اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.

     

    مقدار رب انار و ترشی خورش فسنجان

    خورشت فسنجان هم مثل خورشت قورمه سبزی ترش بودن مزش خیلی مهم هست . رب انار انواع مختلفی داره که بعضیها خیلی ترش و بعضی ها ملس هستن و به نسبت این ترشی باید  در خورشت اضافه بشن

    ولی دو قاشق سر صاف رب انار برای فسنجان ملس کافیه پس اگر ترش دوست دارید میتونید  یکی دو قاشق بیشتر استفاده کنین و اگر شیرین دوست دارین میتونین یک قاشق رب اناز اضافه کنین و دو سه قاشق شکر.

    فوت کوزه گریش اینه که وقتی رب انار اضافه میشه و بلافاصله خورشت رو بچشین احساس  میکنین ترشیش خیلی کمه و این در حالیه که اگر بیست دقیقه بعد همون رو بچشید

    متوجه میشید اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر اینه که ترشی رب انار خودش رو بعد از  دقایقی نشون میده و همین باعث میشه بعضیها به اشتباه بیفتن و ترشیش رو زیاد کنن.

     

     

    خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

    رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها میشه. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجانرو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان  یک قاشق رب گوجه میریزن.

     

     

    خوش روغن شدن خورشت فسنجان

    اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در  اخر یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند.

    به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از  غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار در طعم دهیفسنجان خیلی اهمیت دارد

    افزایش اشتهای مهمانان:

    اگر می خواهید اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید ، با تزییین خورشت با دانه های انار و مغز گردو می توانید این کار را انجام دهید.

     

    نوووووووووووووش جاااااان

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    نظرات

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلدشت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.